Categorie├źn
Uncategorized

3k tweets en mijn smoking

Vandaag ben ik de 3000 tweet grens gepasseerd. Inmiddels sinds 2007 aan het twitteren en het heeft mij al veel goeds gebracht in de vorm van goede idee├źn, nieuwe kennissen, werkplekken en praktische hulp. Genoeg reden dus om nog even door te gaan.

Vandaag heb ik een gesprek over social media voorbereid voor morgen. Voor mij betekent dit eens rondkijken op de social media sites wat de betreffende organisatie doet op dat vlak. Ingelezen over wat deze organisatie voor doelen nastreeft en wie zij zijn. Daarnaast nog wat belletjes gepleegd en verder gewerkt aan een eindproduct voor een klant. Voor mij wat onorthodox maar dat zoveel mogelijk zonder laptop om me niet te laten beperken.

Nu is het mooi geweest wat werken betreft en ga ik mijn smoking uit de kast halen. Zometeen heb ik de eer om bij de premiere van Rabat te mogen zijn. Het mooie Tushinski theater is Amsterdam is de plaats van handeling dus dat is sowieso al goed. Wetende hoeveel lange dagen en nachten er in de film gestoken zijn kan het alleen maar goed zijn. De trailer en de video van Sef verraden kwaliteit en niets anders. Check de playlist bij 22tracks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.