Categorie├źn
Geen categorie

Een nieuw schooljaar gaat weer beginnen

Vanaf maandag begint voor mij (en vele andere) het derde jaar en laatste jaar van de driejarige van Phoenix Opleidingen in Utrecht. Deze opleiding is voor mij echt een belangrijke verdieping van mijn coaching. Waar ik vroeger pas op de plaats maakt omdat het dichtbij kwam is datzelfde punt nu eerder een startpunt om echt aan de slag te gaan. Mensen een eerlijke spiegel voorhouden en hun te helpen om vanuit het verleden op zoek te gaan naar inzichten en leerlijnen.

In deze opleiding wordt een integratie gemaakt van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse en Systemisch werken. Rondom vijf uitgangspunten van zingeving, identiteit, autonomie, heelheid en integratie wordt je als persoon flink onder handen genomen. Wat super leuk is, is dat de opleiding een mooie mix tussen theorie en praktijk is. Meerdere keren per opleidingsdag mag ik aan de slag als zowel begeleider als client. Zo leer ik super veel over mezelf.

Na het eerste jaar (ik en mezelf) en het tweede jaar (ik en de ander) staat nu ik en de groep op het programma. Daarin gaan we aan de slag met onder andere persoonlijk leiderschap en team-coaching. Ik heb er veel zin in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.