Categorieën
Marketing

Ben jij klaar voor marketing 2020?

Onlangs weer eens de presentatie van Steven van Belleghem bekeken “Get Ready for Marketing 2020”. Een inspirerende presentatie waarin organisaties een helder boodschappenlijstje krijgen: marketing heeft nieuwe vaardigheden nodig, marketing vergt een nieuwe organisatie en last but not least persoonlijke groei. Wil je echter het verschil maken, ga dan nu aan de slag! Veel nieuwe  mogelijkheden zijn vandaag de dag beschikbaar dus werk aan de winkel, wachten betekent achterstand op de concurrentie.

[slideshare id=17094343&style=border: 1px solid #CCC; border-width: 1px 1px 0; margin-bottom: 5px;&sc=no]

Get ready for Marketing 2020 from steven van belleghem

Één reactie op “Ben jij klaar voor marketing 2020?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.