Categorieën
Geen categorie

het nieuwe werken

Op donderdag 22 januari 2009 organiseert YNNO een event over “Uw Nieuwe Werken”. Het nieuwe werken is momenteel helemaal hot, maar wat is het nu precies. Wij denken dat een nieuwe manier van werken voor iedere organisatie anders is. Op deze middag zullen wij u meenemen in een tocht langs alle facetten van het nieuwe werken. Op basis van jaren lange ervaring (we adviseren al meer dan 7 jaar op dit vlak) en onze inzichten op dit vlak hebben wij een mooie middag voor u in petto! 

aanmelden kan via http://www.meetup.com/Uw-Nieuwe-Werken/!

Één reactie op “het nieuwe werken”

Thes entries are fnicsaating and I am so happy that you decided to do it, albeit resulting from some prodding by Jennie (Hi, Jennie). I would be willing to bet you could find some family history through ancestry.com. They have an amazing database and could probably be helpful in finding your relatives and ancestors. At any rate, I look forward to reading the rest when time allows. Keep it going.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.